
به گزارش ایکنا از یزد، طرح «
شهید عجمیان»، امروز، 29 مردادماه با حضور علی دهقان بهاءآبادی مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد، سردار حسین زارعکمالی فرمانده سپاه الغدیر استان و جمعی از مسئولان استانی در مدارس مناطق کمبرخوردار ناحیه ۲ یزد آغاز شد.
علی دهقان بهاءآبادی، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد در این مراسم گفت: این طرح با هدف ارتقای فضای آموزشی، بهسازی، زیباسازی و شادابسازی کلاسهای درس در سطح استان اجرا شده و به دنبال ایجاد محیطی بانشاط، پویا و انگیزهبخش برای دانشآموزان است.
وی بیان کرد: طرح «شهید عجمیان» در کنار بهبود زیرساختهای آموزشی، بر عدالت آموزشی، توجه ویژه به مناطق محروم و فراهمکردن فرصتهای برابر برای همه دانشآموزان تأکید دارد و میتواند نقشی مهم در ارتقای کیفیت یادگیری و پرورش روحیه امید و نشاط در میان آیندهسازان استان ایفا کند.
انتهای پیام