کد خبر: 4305153
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳

پنجمین کنگره بین‌المللی شعر توحیدی در میبد برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با اشاره به برگزاری پنجمین کنگره بین‌المللی شعر توحیدی در این استان گفت: مراسم اختتامیه این کنگره ۲۷ شهریورماه در میبد برگزار می‌شود.

پنجمین کنگره بین‌المللی شعر توحیدی در میبد برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام عباس دانشی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، ۲۴ شهریورماه در نشست خبری پنجمین کنگره بین‌المللی شعر توحیدی در استان یزد گفت: این کنگره در سه بخش بزرگسال، کودک و نوجوان و شعر غیرفارسی به میزبانی شهرستان میبد برگزار می‌شود.

وی راهنمایی و جهت‌دهی شاعران جوان به سمت آفرینش آثار توحیدی را هدف اصلی این کنگره بیان کرد و افزود: ۲۸۴ شاعر با ۸۶۰ اثر در پنجمین کنگره شعر توحیدی شرکت کرده‌اند و اشعار در دو مرحله توسط داوران استانی و کشوری بررسی و برگزيدگان انتخاب شدند. 

دانشی با اشاره به اینکه مهمان‌هایی از خارج کشور نیز در این کنگره حضور خواهند داشت، بیان کرد: این کنگره پنجشنبه، ۲۷ شهریورماه و در دو‌ نوبت صبح و عصر در شهرستان میبد برگزار می‌شود که نشست صبح در بافت سنتی و اختتامیه در دانشگاه آزاد اسلامی میبد برگزار خواهد شد. همچنین کارگاه‌های آموزشی و جلسات نقد شعر برای این کنگره پیش‌بینی شده است.  

حجت‌الاسلام زکریا اخلاقی، دبیر علمی پنجمین کنگره شعر توحیدی استان یزد نیز در این نشست گفت: تاکنون چهار دوره از این کنگره برگزار شده و علیرغم بقیه کنگره‌ها اما در این برنامه شعر، حتماً باید آثار خلق شده باشد و معمولاً تعداد شاعران شرکت کننده از استان یزد نیز زیاد است و به‌خصوص جوانان حضور پرشوری دارند و در هر دوره نیز ۳۰ نفر منتخب به عنوان برگزیده و شایسته تقدیر معرفی شده‌اند.

اخلاقی اظهار کرد: در پنجمین کنگره شعر توحیدی میبد شاعرانی از کشورهایی همچون پاکستان، افغانستان، سوریه، عراق، لبنان، کشورهای آفریقایی و دیگر کشورهای جهان حضور دارند و بخشی دیگر نیز از طلاب غیرایرانی جامعةالمصطفی(ص) العالمیه هستند.

انتهای پیام
captcha