کد خبر: 4316244
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۵
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی یزد:

۸ درصد یزدی‌ها عضو کتابخانه‌های عمومی هستند

محمدمحسن رفیعی گفت: این استان ۱۱۳ باب کتابخانه عمومی دارد که ۱۰۲ هزار نفر یعنی ۸ درصد مردم استان عضو کتابخانه‌های عمومی هستند.

۸ درصد یزدی‌ها عضو کتابخانه‌های عمومی هستندبه گزارش ایکنا از یزد، محمدمحسن رفیعی‌، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان یزد، ۲۰ آبان‌ماه در نشست خبری هفته کتاب گفت: این استان ۱۱۳ باب کتابخانه عمومی و به ازای هر ۱۱ هزار و ۷۹۰ نفر یک باب کتابخانه دارد، دو میلیون و ۶۰۰ هزار کتاب یعنی به ازای هر نفر دو کتاب موجود است و ۱۰۲ هزار نفر یعنی هشت درصد مردم استان عضو کتابخانه‌های عمومی استان هستند.

رفیعی ادامه داد: امسال برای نخستین‌بار نشان همخوان در ۹ حوزه خدمات کتابخانه‌ای اهدا و در کشور ۱۳ نشان به کتابخانه‌های برتر، کتابدار و اعضای کتابخانه تقدیم می‌شود و امیدواریم یزد نیز نماینده‌ای در این رویداد داشته باشد.

وی افزود: افتتاح دومین کتابخانه سیار استان و نخستین کتابخانه سیار شهرستان یزد نیز در سال جاری انجام شد که خدمات‌رسانی به روستاها و مناطق محروم مرکز استان را انجام می‌دهد و این کتابخانه شصت و هفتمین کتابخانه سیار کشور است و آمادگی راه‌اندازی کتابخانه خودرویی سیار در همه شهرستان‌ها با کمک فرمانداران وجود دارد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی یزد گفت: مرحله دوم کتابخانه مرکزی یزد شامل سالن ۲۰۰ نفره آمفی تئاتر، بخش مطالعه‌های خصوصی و کافه کتاب با اعتبار ۱۶۰ میلیارد ریال راه‌اندازی و کتابخانه آیت‌الله حائری اردکان که از سال ۱۳۵۵ ساخته شده بود بازپیرایی شد.

رفیعی بیان کرد: هفته کتاب از ۲۴ تا ۳۰ آبان با شعار «بخوانیم برای ایران» نامگذاری شده و به همین مناسبت برنامه‌هایی از جمله دوره آموزشی تخصصی قصه‌گویی با حضور مدرس کشوری تفسیر قرآن کریم، آغاز مسابقه کتابخوانی استاد عشق، رونمایی کتاب‌های دیدار به قیامت، دیوان رضا، جزیره گمشده من و گنج‌های کامبرین، زنگ کتابخوانی در ۳۷ مدرسه مناطق کمتر برخوردار، ویژه برنامه جمعه شعر با موضوع کتاب برگزار می‌شود.

انتهای پیام
دبیر:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha