کد خبر: 4321043
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
امام جمعه بخش مرکزی یزد:

دستاوردهای سفر رئیس قوه قضائیه برای مردم یزد بازگو شود

آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی با اشاره به سفر ریاست قوه قضائیه به استان یزد گفت: دستاوردهای این سفر باید پیگیری و برای مردم شفاف‌سازی شود. باید توجه داشت که آیا رضایتمندی مردم افزایش یافته است

دستاوردهای سفر رئیس قوه قضاییه برای مردم بازگو شودبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد، ۱۴ آذرماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت تقوا گفت: اسلام در هر حال سفارش به تقوا دارد و حتی در جنگ با دشمن تأکيد کرده است که نباید از مرز تقوا عبور کرد و فاصله گرفت؛ خداوند متعال همراه با متقین است و در مشکلات و سختی‌ها آن‌ها را حمایت می‌کند.

وی افزود: یکی از وظایف مسلمانان در برابر دین، حمایت از آن است. دین همواره از ناحیه‌های مختلفی مورد هجمه قرار می‌گیرد که یکی از این موارد کتمان، به معنای پوشاندن مطالب حق اسلامی و نمادهای دینی است.

مدرسی با اشاره به موارد کتمان در صدر اسلام ادامه داد: در این ایام کتمان مصائب حضرت زهرا(س) توسط برخی از افراد صورت گرفت و وظیفه ما به عنوان مسلمان این است که در ابتدا به گفته هر فردی اعتماد نکنیم، نهی از کتمان دین خدا، تبیین درست دین و ارائه دین با زبان روز قابل فهم و حمایت از عالمان راستین است.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت زهرا(س) و روز زن بیان کرد: یک پرسش همواره مطرح است که چرا پوشش زنان غرب در مسابقات ورزشی با پوشش مردان غرب در همان مسابقات متفاوت است و لباس مردان پوشیده‌تر است؟ اینکه قوانین ورزشی در باب پوشش آقایان و خانم‌ها بدین‌گونه متفاوت است آیا این سؤال را مطرح نمی‌کند که پشت صحنه این نیمه‌برهنگی چه کسی قرار دارد؟ و آیا این حقوق زن است. باید دانست پشت این جریانات شیطان‌هایی هستند که دوست دارند زن را به بردگی بکشند و در رأس آن نیز آمریکا و راهبردهای متعدد آنان در این زمینه است.

مدرسی با اشاره به راهبردهای آمریکا در جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: در جنگ ۱۲ روزه نیز آمریکا راهبردهایی را درنظر داشت که ملت ایران توانست خود را در برابر این موارد مقاومت کند و مانع به تحقق پیوستن اهداف آمریکایی‌ها شوند؛ فرماندهی مقام معظم رهبری، اتحاد ملی، دستاوردهای داخلی، مدیریت شرایط، نفوذ دستگاه‌های اطلاعاتی در سیستم‌های اطلاعاتی دشمن و حقانیت بین‌المللی از جمله مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران بود.

وی با اشاره به سفر ریاست قوه قضائیه به استان یزد گفت: دستاوردهای این سفر باید پیگیری و شفاف‌سازی برای مردم شود. باید توجه داشت که آیا رضایتمندی مردم افزایش یافته است؟ و نقاط قوت و ضعف آن نیز بررسی شود.

 امام جمعه بخش مرکزی یزد در پایان بر رعایت دستورالعمل‌های صادر شده به زیست عفیفانه تأکید کرد.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha