کد خبر: 3996955
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱

ساخت مستند روستای قرآنی در تفت به پایان رسید

ساخت مستند روستای قرآنی اسلامیه برای پخش در شبکه سراسری قرآن و معارف سیما در شهرستان تفت به پایان رسید.

ساخت مستند روستای قرآنی در تفت به پایان رسیدبه گزارش ایکنا از یزد، ساخت مستند روستای قرآنی به منظور پخش در شبکه سراسری قرآن و معارف سیما در شهرستان تفت به پایان رسید.

احمد ذاکری، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تفت در این زمینه به ایکنا گفت: با توجه به انتخاب روستای اسلامیه شهرستان تفت در بین سه روستای برگزیده قرآنی استان یزد در قالب طرح ملی «انتخاب روستای قرآنی ایران»، ساخت مستند این روستا توسط شبکه قرآن و معارف سیمای جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار گرفت که پس از دو روز کار ساخت مستند قرآنی به پایان رسید و ان شاءالله پس از تدوین در شبکه سراسری قرآن پخش می‌شود.

ذاکری افزود: سیدجعفر جعفری اولیا به عنوان تهیه کننده، روژیا یغمایی کارگردان و تصویربردار، حسین کارگر بیده مدیر صدابرداری، علی اولیا به عنوان تدوین‌گر، مائده طاهری دستیار تدوین و فاطمه امینی به عنوان راوی عوامل ساخت این مستند قرآنی را  تشکیل می‌دهند.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تفت هدف از ساخت این مستند را ترویج فعالیت‌های قرآنی در روستا به عنوان مهمترین عامل صیانت از فرهنگ اسلامی ایرانی و حفظ و حراست از سرمایه اجتماعی روستا و شناسایی و ارتقای فعالیت‌های موجود که غالباً به صورت مردمی و خودجوش صورت می‌گیرد، اعلام کرد و از صادقیان بخشدار مرکزی تفت، جلال‌الدین دهقانپور دهیار روستای اسلامیه، اعضای شورای اسلامی روستای اسلامیه، خیران مجتمع علوم روز سیدالشهدا(ع) اسلامیه، فاطمه امینی مدیر مسئول موسسه فرهنگی قرآن و عترت صافات اسلامیه به دلیل همراهی و مساعدت در ساخت مستند قرآنی و حسین دشتی رییس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد برای هماهنگی و پیگیری‌های مؤثر در ساخت این فیلم تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام
captcha