کد خبر: 4232014
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
امام جمعه بخش مرکزی یزد تأکید کرد؛

ضرورت آداب زیارت در پیاده‌روی اربعین حسینی

آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی با تأکید بر حفظ آثار و برکات پیاده‌روی اربعین گفت: زیارت و حرکت در مسیر زیارت سیدالشهدا(ع) باید با نیت پاک و سالم و با آداب خاص خود باشد و نباید با دید سفر تفریحی به مراسم اربعین نگاه کرد.

سید محمدکاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزدبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد، امروز، 26 مردادماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در احمدآباد برگزار شد، با تأکید بر حفظ آثار و برکات پیاده‌روی اربعین گفت: زیارت و حرکت در مسیر زیارت سیدالشهدا(ع) باید با نیت پاک و سالم و با آداب خاص خود باشد و نباید با دید سفر تفریحی به مراسم اربعین نگاه کرد.

وی با اشاره به روز پزشک بیان کرد: پزشکان از جمله افرادی هستند که در صورت نبود آن‌ها، جامعه با مشکلات زیادی روبرو می‌شود. پزشکان باید با رعایت تقوا، تمام تلاش خود را برای درمان بیمار به‌کار گیرند که این مهم نیز در سخنان امام علی(ع) بیان شده است.

آیت‌الله مدرسی با اشاره به مصادیق عدم تقوا در طبابت گفت: در تشخیص بیماری کوتاهی کردن، نگاه به هزینه داشتن، ورود به حرفه‌ای که علم آن را نداشته باشند و عدم درمان بیمار به دلیل مشکلات مالی، زیرمیزی گرفتن و اعتصاب از جمله مصادیق عدم تقوا در طبابت دانسته شده است.

امام جمعه بخش مرکزی با اشاره به اعتصاب پرستاران یزدی در هفته گذشته اظهار کرد: مطالبات پرستاران، مطالباتی کاملاً به حق بوده و مسئولان باید حقوق و پرداختی آن‌ها را به سرعت پرداخت کنند. پرستاری از جمله مشاغلی است که عدم حضور آن‌ها در کار درمان مشکل ایجاد می‌کند و ممکن است بیماری یا رو به وخامت رفته و یا در کار درمان آن طول زمان ایجاد شود و خسارت‌های جبران‌ناپذیری ایجاد کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درخشش ورزشکاران ایران در المپیک 2024 بیان کرد: ورزشکاران ایرانی در المپیک باعث افتخار و سرافرازی کشور هستند و پرچم جمهوری اسلامی ایران را به نیکی در سطح بین‌الملل برافراشتند. این سرافرازی‌ها باعث شد تا ایران در غرب آسیا به‌عنوان اولین کشور با امتیاز بالا در میان سایر کشورهای این حوزه بدرخشد و این نیز وظیفه مسئولان را برای حمایت از ورزشکاران ایرانی دوچندان می‌کند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه متأسفانه استان یزد دسترسی کمی به وزارتخانه‌ها نسبت به سایر استان‌ها دارد، از دلایل موفقیت استاندار فعلی یزد را افزایش دسترسی به وزارتخانه‌ها برشمرد و بیان کرد: با توجه به اذعان مسئولان و مردم، استاندار فعلی یزد بسیار خوب درخشیده و مدیریت فعلی استان ترازی را برای مدیریت رقم زده که سابقه نداشته است و مدیر آینده نباید حدنصابی پایین‌تر از این تراز داشته باشد.

انتهای پیام
captcha