کد خبر: 4260374
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
امام جمعه شاهدیه:

جنگ روایت‌ها را جدی بگیریم

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود دهقان‌نیری گفت: جنگ روایت‌ها را باید جدی بگیریم زیرا فتنه‌گران صدر اسلام با راه انداختن جنگ روایت دروغ توانستند خروجی سقیفه را حق و جریان غدیر را در افکار عمومی باطل جلوه دهند. 

محمود دهقان‌نیری، امام جمعه شاهدیهبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود دهقان‌نیری، امام جمعه شاهدیه، امروز، ۲۸ دی‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با اشاره به اینکه ماه رجب، یکی از فرصت‌های مغتنمی که اکنون در اختیار ما است گفت: نیمی از ماه رجب بر ما گذشت و باید این فرصت باقیمانده را غنیمت بشماریم.

وی ادامه داد: در دعاهای ماه رجب این ماه را این چنین توصیف کرده است: «بابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبينَ» درگاه لطف تو به روى مشتاقان باز و «وَخَيْرُكَ‏ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبينَ» بخشش خيرت به روی طالبان خیر فراهم و «وَفَضْلُكَ مُباحٌ لِلسَّآئِلينَ» و فضل و احسانت برای درخواست کنندگان مباح و آزاد است. «وَنَيْلُكَ مُتاحٌ لِلأمِلينَ» لطف و عطايت براى آرزومندان همواره مهياست‏.

امام جمعه شاهدیه با اشاره به اینکه یکی از شاخه‌های مهم جنگ نرم، جنگ روایت‌هاست اظهار کرد: جنگی که یک صف آن روایت دروغ و یک صف آن روایت بر اساس واقعیت‌ها است. در چنین جنگی دشمن با روایت غیرواقع و دروغ دو هدف تحریف حقایق و وارونه نشان دادن واقعیت‌ها و دوم تضعیف امید و اراده در مردم را دنبال می‌کند. 

وی ادامه داد: جنگ روایت‌ها را باید جدی بگیریم. زیرا فتنه‌گران صدر اسلام با راه انداختن جنگ روایت دروغ توانستند «حسبنا کتاب الله» را به جای «کتاب الله و عترتی» بنشانند. آنها با جنگ روایت دروغ توانستند خروجی سقیفه را حق و جریان غدیر را در افکار عمومی باطل جلوه دهند. با جنگ روایت‌های دروغ توانستند امام مجتبی(ع) را خانه نشین کنند و معاویه فاسد و ملعون را حاکم بر جامعه اسلامی سازند و او را امیرالمومنین بخوانند. با جنگ روایت‌ها توانستند مردم مسلمان را بسیج کنند و به جنگ ولی خدا حضرت سیدالشهدا بفرستند.

حجت‌الاسلام دهقان‌نیری افزود: اینها همه برای ما عبرت است که چگونه دشمن می‌تواند با روایت دروغ اراده و فکر مردم را در دست بگیرد و به هر طرف که بخواهد آنها را بکشاند. امروز جامعه ما به شدت گرفتار چنین جنگ روایت‌هایی شده است. به‌طور مثال عده‌ای تلاش می‌کنند با روایت دروغ چهره سیاه و منحوس پهلوی را سفید و نورانی جلوه دهند و آن دوران را گل و بلبل نشان دهند.

امام جمعه شاهدیه گفت: جمعیتی ناتوانی خود در رفع مشکلات کشور و گرانی و تورم را با روایت دروغ متوجه دولت شهید رئیسی می‌سازند و اینگونه بر ناتوانی خود در رفع مشکلات کشور سرپوش می‌گذارند، و ضعف خود را توجیه می‌کنند. رهبریت نظام حق داشت بفرماید: «دلم برای رئیسی سوخت». دوستداران آمریکا می‌کوشند با روایت دروغ همه مشکلات کشور را ناشی از دشمنی با آمریکا توصیف کنند، و تنها راه رفع مشکلات کشور را مذاکره با آمریکا معرفی کنند. در طول تاریخ، آمریکا هر کجا قدم گذاشته است جز بدبختی برای آن کشور چیز دیگری به ارمغان نیاورده است.

حجت‌الاسلام دهقان‌نیری اظهار کرد: بنابراین مردم ما باید با بصیرت و بینش فراوان روایت دروغ را از راست تشخیص دهند. و تنها راه آن تقوای الهی  است که فرمود «إِنَّ الَّذِينَ اتَّقَوْا إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ الشَّيْطَانِ تَذَكَّرُوا فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ» ﻛﺴﺎﻧی ﻛﻪ ﺗﻘﻮﺍ پیشه سازند، ﻫﺮﮔﺎﻩ ﻭﺳﻮﺳﻪ‌ﻫﺎیی ﺍﺯ ﺳﻮی ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺳﺪ متوجه می‌شوند و بی‌ﺩﺭﻧﮓ ﺑﻴﻨﺎ می‌گردند ﻭ با تذکر و بصیرت ﺍﺯ ﺩﺍم ﻭﺳﻮﺳﻪ‌ﻫﺎی شیطان ﻧﺠﺎﺕ می ﻳﺎبند.

 

انتهای پیام
captcha