کد خبر: 4274082
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
امام جمعه یزد:

تولید به کمک مردم نیاز دارد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به شعار سال که سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است، گفت: تولید به کمک مردم نیاز دارد و ضروری است حضور مردم در عرصه‌های مختلف رقم خورد.

آیت‌الله محمدرضا ناصری، امام جمعه یزدبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، امام جمعه یزد، امروز، هشتم فروردین‌ماه در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با بیان اینکه فلسفه روزه ماه رمضان تقوا است، گفت: انسان در یک ماه خود را از خوردن و آشامیدن و سایر موارد حفظ می‌کند تا بتواند بر نفس خود مسلط شود و بتواند در برابر وسوسه‌های شیطان ایستادگی و اطاعت خدا کند و در مسیر پرهیز از گناه نیز موفق باشد.

خطیب جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دوازدهم فروردین ماه بیان کرد: این روز از ایام الله است که خداوند متعال به این ملت منت گذاشت و بعد از هزار سال جمهوری اسلامی را به ارمغان آورد و اسلام را در ایران احیا کرد.

وی ادامه داد: امیدوارم این انقلاب مقدمه ظهور امام زمان باشد و در روز دوازدهم فروردین که از الطاف الهی است، لطف الهی ادامه داشته باشد تا دریچه ای که به سوی ظهور باز شده، به ثمر برسد.

آیت الله ناصری با اشاره به روز دهم فروردین و حماسه مردم یزد در این روز اظهار کرد: مردم یزد در گرامیداشت شهدای قیام مردم تبریز به خیابان‌ها آمدند و روحیه انقلابی گری خود را با صحنه‌گردانی شهید صدوقی به نمایش گذاشتند.

وی با اشاره به فرا رسیدن عید فطر بیان کرد: عید فطر بزرگترین عید مسلمانان است و مسلمین در این روز پاداش ماه رمضان خود را از خداوند متعال دریافت می‌کنند و بزرگترین هدیه، آمرزش گناهان است، بعد از عید فطر باید مراقبت کنیم تا دوباره مرتکب گناه نشویم و امانت‌دار شب‌های قدر و مقدرات الهی و آمرزش گناهان خود باشیم. قرآنی که در طول ماه مبارک رمضان خواندیم نباید ترک کنیم و در طول سال نیز به قرائت قرآن مداومت کنیم و هر آنچه در ماه رمضان از گناه دوری کردیم، در بقیه ایام سال نیز مراعات کنیم.

امام جمعه یزد با اشاره به شعار سال که سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است، اظهار کرد: تولید به کمک مردم نیاز دارد و ضروری است که همه مردم به هر نحو که می‌توانند، دست به دست هم دهند و با همکاری با دولت، پروژه‌های بزرگی که در استان مانده را به اتمام برسانید. دولت با این تحریم‌ها به تنهایی نمی‌تواند پروژه‌های بزرگ را پیش ببرد و نیاز به حضور مردم در عرصه‌های مختلف آبرسانی، کشاورزی، صنعت و ... است.

وی با اشاره به اینکه اکنون حکم ملت ما و رهبر ما با آمریکا مثل امام حسین(ع) و یزید است گفت: یزیدیان به امام حسین(ع) می گفتند تو با ما بیعت کن، ما را امیر خود بدان و تو در خانه خود بنشین و بگذار ما همه کاره باشیم اما امام حسین(ع) گفت که من دست بیعت به یزید نمی‌دهم چون آنها می‌خواهند ما را ضعیف و ذلیل کنند. اکنون نیز همین اتفاق دارد می افتد، مذاکره مسخره است و آنها اصلاً مذاکره نمی‌خواهند بلکه می‌خواهند ما همه چیز را تحویل آنها دهیم و کشور ما نیز مثل سوریه و لیبی و ... شود و ایران ما به ایران مفلوک تبدیل شود.

امام جمعه یزد تصریح کرد: شیعه امام حسین(ع) زیر بار این ذلت نمی‌رود بنابراین باید کار زینبی کنیم و کار زینبی این است که در مقابل یزید بایستیم و در مقابل طاغوت بزرگ بایستیم. آمریکا هر دشمنی که خواسته انجام داده اما ما خدا را داریم و در راه و دین خدا قدم برداشته ایم تا زمینه‌ساز نجات مردم از فساد باشیم و کلمه الله را اعتلا دهیم و در چنین شرایطی ما اصلاً نمی‌توانیم ذلت بپذیریم.

انتهای پیام
captcha