کد خبر: 4297756
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹

آزادی زندانی به نیت زیارت اربعین

نیکوکار یزدی که به دلیل بیماری از قافله پیاده‌روی اربعین حسینی جا مانده است، نذر خود را با اهدای ۵۰ میلیون تومان برای آزادی یک مادر زندانی ادا کرد.

آزادی یک زندانی با نیّت زیارت اربعینبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد دیه یزد، نیکوکار یزدی، 11 مردادماه در تماسی با واحد روابط عمومی ستاد دیه استان، ضمن اطلاع از پرونده مددجویانِ زنِ دارای فرزند که به دلیل بدهی در زندان به سر می‌برند، مبلغ 500 میلیون ریال را برای مشارکت در آزادی یک مادر زندانی اهدا کرد.
 
این نیکوکار که تمایلی نداشت نام و تصویرش منتشر شود، در خصوص این اقدام خداپسندانه گفت: سال‌هاست که به مناسبت اربعین حسینی، دلم را با کاروان عاشقان راهی کربلا می‌کردم و مبلغی را نیز برای آزادی زندانیان غیرعمد اهدا می‌کردم، اما امسال بیماری مجال سفر را از من گرفت و پیاده‌روی اربعین نصیبم نشد.
 
وی بیان کرد:‌ نذر کردم تا به رسم هر سال، سهمی هرچند کوچک برای جلب رضایت امام حسین(ع) داشته باشم و به نیت سلامتی و شفای بیماری، مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای آزادی یک مادر زندانی که فرزندی چشم‌انتظار دارد اهدا کنم تا ان‌شاءالله قبل از اربعین، در کنار خانواده‌اش باشد و امیدوارم هیچ مادری در این روزهای پرشور دور از آغوش فرزندش نماند و دعای خیر این خانواده، زاد و توشه همه جاماندگان مسیر عشق باشد.
انتهای پیام
captcha