برخی از بانوان طلبه با بهر‌ه‌گیری از فضای مجازی مبلغ دین برای هزاران نفر هستند
کد خبر: 3223079
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۲
آیت‌الله مقتدایی:

برخی از بانوان طلبه با بهر‌ه‌گیری از فضای مجازی مبلغ دین برای هزاران نفر هستند

کانون خبرنگاران نبأ/ سیده‌سلیله عمادی: رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور تلاش‌های صورت گرفته از سوی این حوزه برای راه‌اندازی سامانه‌های مختلف را با ارزش و تبلیغ دین در فضای مجازی را دارای برکات فراوان خواند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، آیت‌الله مرتضی مقتدایی، رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور در بازدید از مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور و رونمایی از پایگاه اسوه، از دنیای مجازی به‌عنوان یک دنیای جدید یاد کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، وی با اشاره به گزارش رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران درباره عملکرد این مرکز تأکید کرد: خوشبختانه حوزه‌های علمیه خواهران به سبب تلاش تمام دست‌اندرکاران در فضای مجازی فعالیت‌های بسیار خوبی دارند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور با اثربخش خواندن فعالیت در فضای مجازی برای تبلیغ دین، یادآور شد: مسلما این تشکیلاتی که در حوزه‌های علمیه خواهران ایجاد شده، اثرات بسیاری دارد.

آیت‌الله مقتدایی همچنین تلاش‌های صورت گرفته در حوزه‌های علمیه خواهران برای راه‌اندازی سامانه‌های مختلف را با ارزش و تبلیغ دین در فضای مجازی را دارای برکات فراوان خواند و اظهار کرد: گاهی یک طلبه خواهر با بهره‌گیری از این امکانات می‌تواند به تبلیغ دین برای هزاران نفر بپردازد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران گفت: حوزه‌های علمیه خواهران در برخی زمینه‌ها افزون‌ بر پیشتازی از حوزه‌های علمیه برادران، در سطح کشور نیز پیشتاز هستند.

وی افزود: طلاب خواهر در نقاط مختلف کشور به‌ویژه نقاط محروم با بهره‌گیری از سامانه‌های مختلف اطلاعاتی می‌توانند مبلغ دین در مدارس، مساجد و دیگر نقاط باشند. در روایت نیز تأکید شده، اگر فردی یک نفر را هدایت کند، در اعمال خیر او شریک است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران خدمت در حوزه‌های علمیه خواهران را توفیق الهی دانست و گفت: تلاش برای تبلیغ دین، اسلام و معرفت‌افزایی از سوی افراد توفیق الهی و دارای آثار فراوانی برای مردم است.

آیت‌الله مقتدایی بهره‌گیری از امکانات مختلف برای تبلیغ دین را یک ضرورت عنوان کرد و یادآور شد: همیشه شرایط تبلیغ برای بانوان طلبه مهیا نیست، از این‌رو با تبلیغ در فضای مجازی که یکی از مهم‌ترین روش‌های تبلیغ دین در دنیای امروز است، می‌توانند بسیار مؤثر باشند.

وی همچنین بهره‌گیری از فضای مجازی برای تبلیغ دین را افتخاری برای حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران در بخش دیگری از سخنان خود عملکرد مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران را مثبت ارزیابی کرد و راه‌اندازی سامانه‌های مختلفی همانند کوثر نت، کوثر بلاگ و استفاده از فضای مجازی برای تبلیغ دین (منبر مجازی) را مورد تأیید قرار داد.

آیت‌الله مقتدایی ضمن تقدیر از فعالیت‌های مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران، از برنامه‌های انجام شده ابراز خرسندی کرد و یادآور شد: امیدوارم که کارهای صورت گرفته مورد عنایت امام زمان(عج) باشد و تمام افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، موفق باشند.

captcha