بلاتکلیفی بخش قرآنی دانشگاه‌ها و آئین‌نامه‌ای که ابلاغ نشد
کد خبر: 3865750
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸

بلاتکلیفی بخش قرآنی دانشگاه‌ها و آئین‌نامه‌ای که ابلاغ نشد

گروه مسابقات ــ در حالی که وضعیت بودجه‌ای کشور و کاهش منابع مالی بخش فرهنگی، شرایط نامساعدی را بر بسیاری از بخش‌ها تحمیل کرده، بخش دانشگاهی نیز برای کاهش هزینه‌های خود به دنبال حذف یا کم رنگ کردن بخشی از فعالیت‌های خود است.

بلاتکلیفی بخش قرآنی دانشگاه‌ها از یک اقدام / در انتظار ابلاغ آیین‌نامه جدید

به گزارش ایکنا؛ با وجود برگزاری سی‌وچهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان در اواسط آذرماه امسال به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی و به پایان رسیدن فعالیت‌های مسابقه‌ای در دانشگاه‌ها در سال 98، هنوز آیین‌نامه سی‌وپنجمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت از سوی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت در دانشگاه‌ها ابلاغ نشده است.

این در حالی است که هرساله آیین‌نامه جشنواره ملی قرآن و عترت پس از به‌روزرسانی و اعمال برخی تغییرات، تا اواسط آبان‌ماه به دستگاه‌های دانشگاهی ابلاغ می‌شد و دانشگاه‌ها از تکالیف خود برای آغاز سال مسابقه‌ای خود آگاه می‌شدند.

جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به عنوان قله فعالیت‌ها در بین جشنواره‌های قرآنی دانشگاه‌ها به‌ شمار می‌رود و همین امر هم منجر شده تا دانشگاه‌ها جشنواره‌های داخلی خود را براساس آیین‌نامه جشنواره ملی تنظیم کنند؛ چراکه خروجی تمامی جشنواره‌های داخلی دانشگاه‌ها به جشنواره ملی قرآن و عترت ختم می‌شود.

بر همین اساس و با وجود گذشت بیش از یک ماه از موعدی که باید آیین‌نامه ابلاغ می‌شد و در شرایطی که جشنواره ملی نیز پایان یافته و سال قرآنی دانشگاه‌ها نیز به سر آمده است، هنوز آیین‌نامه دوره جدید جشنواره ملی ابلاغ نشده تا دستگاه‌های دانشگاهی شرایط خاصی را فراروی خود ببینند. به نظر می‌رسد تغییرات و جابه‌جایی‌های صورت گرفته در بخش قرآنی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌ها می‌تواند یکی از عوامل این تأخیر باشد.

همه این‌ها در حالی است که وضعیت بودجه‌ای کشور و کاهش منابع مالی بخش فرهنگی، شرایط نامساعدی را بر بسیاری از بخش‌ها از جمله بخش دانشگاهی تحمیل کرده تا بسیاری از دستگاه‌های دانشگاهی برای جبران این موضوع به دنبال کاهش هزینه‌های خود از طریق حذف برخی فعالیت‌‌ها باشند. به‌طور حتم عدم‌ مطالبه و کوتاه آمدن‌ها از سوی فعالان قرآنی دانشگاه‌ها، اولین تیر کمان کاهش هزینه‌‌ها را به قلب فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها می‌نشاند.

انتهای پیام
captcha