درخواست آیت‌الله اعرافی از شهرداری درخصوص توجه ویژه به بافت تاریخی قم
کد خبر: 3962379
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵

درخواست آیت‌الله اعرافی از شهرداری درخصوص توجه ویژه به بافت تاریخی قم

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار با شهردار قم با اشاره به لزوم توجه ویژه‌ به بافت تاریخی و میراث فرهنگی قم، گفت: در سال‌های گذشته جان تازه‌ای به کالبد شهر دمیده شده است و ناظران بیرون به‌خوبی این تغییرات را احساس می‌کنند.

ناظران بیرونی تغییرات شهر قم را احساس می‌کنند/ تقدیر از مجموعه شهرداری قمبه گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور صبح امروز، 15 فروردین در دیدار با شهردار و مدیران شهری قم، اظهار کرد: شهرداری قم در سال‌های گذشته اقدامات بسیاری انجام داده و موفقیت‌های زیادی برای خدمت به مردم کسب کرده است.

وی از آمادگی مدیریت حوزه‌های علمیه برای همکاری با شهرداری قم خبر داد و گفت: حضرت امیرالمؤمنین(ع) در نامه‌ای به مالک اشتر چندین نکته مهم مانند جمع‌آوری مالیات، ایجاد امنیت در جامعه، آبادانی شهر و رساندن مردم به سعادت و پاکی داشته‌اند.

اعرافی با بیان اینکه شهرداری از ارکان مهم برای رسیدن به این شاخصه‌های تأکید شده است، تصریح کرد: خوشبختانه نگاه خوب و درستی در مدیریت شهری قم وجود دارد و در سال‌های گذشته جان تازه‌ای به کالبد شهر دمیده شده است و ناظران بیرون به‌خوبی این تغییرات را احساس می‌کنند.

امام‌جمعه قم برنامه محوری و ارتقای برنامه‌ریزی در امورات را مهم دانست و عنوان کرد: باید در این حوزه نگاه بلندمدت و بازسازی برنامه‌ای داشته باشید، چراکه از قم در همه جای این جهان ردپایی وجود دارد و نیاز است اسناد بالادستی و مهم کشور در برش‌های مختلف در استان و شهر قم پیاده‌سازی شود.

اعرافی از مشارکت حوزه در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور خبر داد و گفت: باید به رویکرد بین‌المللی نیز توجه ویژه داشته باشیم چرا که این رویکرد بسیار مهم است و خیلی از دستگاه‌ها در این زمینه ورود نکرده‌اند؛ ولی شهرداری اقداماتی انجام داده که نیاز به تقویت هر چه بیشتر این حوزه دارد.

وی با تأکید بر لزوم افزایش زیرساخت‌های فرهنگی در شهر قم، ابراز کرد: باید برنامه‌ریزی مدونی برای آسیب‌های اجتماعی و حاشیه‌نشینی در شهر قم اتفاق بیفتد، دیگران هم در این زمینه وظیفه‌دارند و باید با همکاری همگان این آسیب‌ها کاهش پیدا کند.

اعرافی با بیان اینکه باید توجه ویژه‌ای به بافت تاریخی و میراث فرهنگی قم شود، تصریح کرد: مردم این مناطق در رنج هستند و باید با حفظ جان مردم اقداماتی صورت گیرد که مردم نیز متضرر نشوند.

وی ادامه داد: هماهنگی میان نهادی بین دستگاه‌های استان و شهر باید بیشتر شود، چراکه خیلی از کارها را بدون جبهه مشترک نمی‌توان انجام داد و در این زمینه مدیریت استان وظیفه سنگینی دارد.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: طرح‌های نیمه‌تمامی در قم وجود دارد که امیدواریم سال ۱۴۰۰، سال پایانی این طرح‌ها باشد، چراکه این طرح‌ها در چشم مردم است و باید هرچه زودتر به سرانجام برسد.

وی یکی از اقدامات مهم این دوره شهرداری قم را توزیع عدالت بین مناطق مختلف شهری دانست و گفت: در خیابان‌های نیروگاه، شاه ابراهیم، آذر و دیگر خیابان‌های شهر قم طرح‌های بسیار خوبی اجراشده است و این نگاه کلان‌شهری و تعادل امیدواریم ادامه‌دار باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه حمل‌ونقل عمومی در شهر قم انجام‌شده است، یادآور شد: در حوزه فضای سبز، پسماند و شهر هوشمند اقدامات مهم و قابل‌تقدیری انجام‌شده است.

انتهای پیام
captcha