تلاش 42 هزار گروه جهادی برای شکوفایی اقتصادی کشور
کد خبر: 4013094
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳

تلاش 42 هزار گروه جهادی برای شکوفایی اقتصادی کشور

جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: ۴۲ هزار گروه جهادی در مسیر تحول هوشمندانه با تکیه بر مردم و استفاده از دستگاه‌های پشتیبان برای ساخت ایرانی آباد تلاش می‌کنند.

دوره آموزشی رسم هجرتبه گزارش ایکنا از قم، به نقل روابط عمومی سپاه قم، حمیدرضا الله‌بداشتی، جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور در حاشیه برگزاری دوره آموزشی رسم هجرت در قم با اشاره به اینکه این برنامه به میزبانی بسیج سازندگی سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) و با حضور مسئولان مرکز مطالعات حرکت‌های جهادی و مسئولان مجامع استانی سراسر کشور در حال برگزاری است، اظهار کرد: فعالیت جهادگران گروه‌های جهادی از فرامین مقام معظم رهبری نشئت می‌گیرد و آنان در لبیک به امر ولی خود تمام قد در مسائل ورود می کنند و سفیران خدمت بی‌منت هستند.

وی ادامه داد: این دوره آموزشی با هدف توانمندسازی مسئولان حرکت‌های جهادی و اعضای مجمع جهادگران، انتقال تجارب و انعکاس الگوهای اثربخش قابل تکثیر هر استان انجام شده است.

جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: اینان به نمایندگی از ۴۲ هزار گروه جهادی کنار هم جمع شدند تا با نظام پیامدمحور و نگاه فرصت‌محوری در مسیر تحول هوشمندانه با تکیه برمردم و استفاده از دستگاه‌های پشتیبان برای ساخت ایرانی آباد تلاش کنند و بر این امر واقف هستند که بدون عاملیت مردم هر کاری ناتمام و نارسا است.

الله‌بداشتی گفت: هسته گروه‌های جهادی کوچک، هسته‌ بزرگ مردمی را فعال می‌کنند تا مسائل و مشکلات کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و در دو سال اخیر در شیوع کرونا را با استفاده از ظرفیت مردم را حل کنند.

وی با تأکید بر اینکه طول و عرض بسیج طول و عرض انقلاب اسلامی است و همه جهادگران در این پهنه در حال فعالیت هستند، افزود: این فعالیت از فرامین مقام معظم رهبری نشات می‌گیرد و جهادگران در لبیک به امر ولی خود، تمام قد در مسائل ورود می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین نحوه تشکیل بسیج سازندگی با فرمان رهبر معظم انقلاب و تشکیل گروه‌های جهادی و سیر تکاملی آنان تاکنون پرداخت و ادامه داد: مجمع جهادگران از دل گروه‌های جهادی به عنوان شبکه جهادی و بدنه مردمی و مشورتی بسیج شکل گرفت که کار سیاستگذاری فکری و هماهنگی فعالیت‌های جهادی را بر عهده دارد و به عنوان حلقه واصل بین رهبر انقلاب و ملت میدان‌داری می‌کند.

جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور، یکی از شاخص‌های برگزاری دوره رسم هجرت در قم را یافتن راهکارها برای حل مشکلات اقتصادی مردم بیان کرد و گفت: دشمن به دنبال وارد کردن ضربه نهایی از طریق اقتصاد به این نظام است و گروه‌های جهادی مصمم هستند موفقیت‌های خود را که از روحیه جهادی آنها نشات می‌گیرد، در زمینه اقتصادی نیز تکرار کنند.

الله‌بداشتی گزارشی از خدمات گروه‌های جهادی سراسر کشور در موضوع کرونا ارائه کرد و گفت: از سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ گروه‌ها جهادی در حوزه کمک مومنانه بیش از ۱۷ میلیون بسته معیشتی، بیش از ۱۶ میلیون بسته بهداشتی، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ لوازم التحریر، ۵۵ هزار و ۵۶۳ دستگاه تبلت و بیش از ۶۰۰ هزار جفت کفش و لباس را به خانواده‌های محروم و آسیب دیدگان از کرونا اهدا کردند.

وی افزود: تأمین و اهدای بالغ بر ۵۰ هزار جهیزیه، ساخت و و مرمت بیش از ۱۵ هزار مسکن محرومین، آزادسازی شش هزار و ۷۳۰ زندانی غیرعمد، اشتغالزایی پایدار برای بیش از یک هزار نفر به‌ویژه جوانان و توانمندسازی آنان با ارائه تسهیلات از دیگر فعالیت‌های گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی در کشور است.

جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور با تأکید بر اینکه این سازمان در سراسر کشور در رفع موانع و مشکلات مردم برنامه‌های متعددی را در دستور کار دارد، گفت: بسیج سازندگی در حوزه‌های عمرانی، امنیت غذایی و شناسایی قطب‌های اقتصادی در استان‌ها برنامه‌های خوبی دارد که در این همایش در مورد آنها بحث و تبادل نظر می‌شود.

الله‌بداشتی در پایان یادآور شد: بسیج سازندگی به‌دنبال چشاندن شهد شیرین موفقیت اقتصادی به کام مردم و رفع مشکلات و موانع در مناطق کمتر توسعه یافته با بهره‌گیری از اقتصاد مقاومتی مردم سالار است و دستگاه‌های دیگر را نیز در این مسیر وارد می‌کند تا با یک حرکت جمعی اقتدار و بالندگی را برای نظام به ارمغان بیاورد.

انتهای پیام
captcha