بحرانی که سیستان و بلوچستان تا سال ۱۴۰۵ دچار آن می‌شود
کد خبر: 4020541
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶

بحرانی که سیستان و بلوچستان تا سال ۱۴۰۵ دچار آن می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: آموزش و پرورش با تمام توان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف به دنبال تحقق همه‌جانبه عدالت آموزشی در استان پهناور سیستان و بلوچستان است.

مدارس سیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا از سیستان و بلچستان، حمیدرضا رخشانی، مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در نشست مشترک با معاون سیاسی اجتماعی استاندار اظهار کرد: در کل کشور رشد موالید در حال کاهش است اما در سیستان و بلوچستان این شاخص در حال افزایش است و این رشد جمعیت تمام شاخص‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: پیش‌بینی انجام شده براساس نرخ موالید در پنج سال گذشته نشان می‌دهد که تا سال ۱۴۰۵ حداقل یک میلیون و صد هزار نفر دانش‌آموز در استان خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه هر سال ۶۰ هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزی استان افزوده می‌شود، گفت: این بدان معنی است که سالانه به ۲۲۰۰ کلاس درس و ۳ هزار معلم جدید در سیستان و بلوچستان نیاز است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیتان و بلوچستان با اشاره همت خیرین، قرارگاه سپاه و ۶ برابر شدن اعتبارات دولتی در زمینه مدرسه‌سازی خاطرنشان کرد: سالانه هزار و ۱۰۰ کلاس در استان ساخته می‌شود که تنها جوابگوی ۳۲ هزار دانش‌آموز جدید است.

رخشانی تصریح کرد: اگر به موضوع رشد فزاینده جمعیت دانش‌آموزی در استان توجه نشود در سال ۱۴۰۵ با یک بحران بزرگ در زمینه کمبود فضاهای آموزشی و نیروی انسانی مواجه خواهیم بود بنابراین باید راهکاری ویژه برای این مسئله تدبیر شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کمبود نیروی انسانی را یکی دیگر از مشکلات آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: در سال طول سه سال گذشته موفق به جذب 22 هزار سهمیه استخدام در آموزش و پرورش استان شدیم.

رخشانی با تدوین سندهای مختلف در زمینه شاخص‌های مختلف و همچنین تدوین گزارشات مستند و علمی از وضعیت آموزش و پرورش استان موفق به جلب نظر وزارت آموزش و پرورش نسبت به مسائل و مشکلات استان شدیم به طوری که هم‌اکنون کارگروه ویژه بررسی مشکلات و مسائل استان در وزارت آموزش و پرورش ایجاد شد و با برگزاری جلسات هفتگی، روندی رو به بهبود در برطرف کردن بسیاری از مشکلات موجود در آموزش و پرورش استان شکل گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در طول ۲ سال اخیر در شاخص‌های عمومی و اختصاصی ارزیابی عملکرد توانست ۱۱ پله رشد کند و این نتیجه مستقیم تلاش شبانه‌روزی همکاران و همراهی خانواده‌ها در استان است.

رخشانی ارتقای یک نمره‌ای‌ میانگین معدل در امتحانات نهایی و 2 برابر شدن قبولی دانش‌آموزان در دانشگاه‌ها را از دیگر موفقیت‌های آموزش و پرورش استان عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در استان با هم افزایی و همراهی و حمایت نماینده ولی‌فقیه در استان، استانداری، فرمانداران و سپاه پاسداران با آموزش و پرورش روبرو هستیم که نقش مهمی در کسب موفقیت‌ها و ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش استان داشته است.

منبع:‌ایسنا

انتهای پیام
captcha