مسئله کولبری را با راه‌اندازی بازارچه مرزی ساماندهی می‌کنیم
کد خبر: 4069372
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
رئیس‌جمهور در جمع مردم سقز:

مسئله کولبری را با راه‌اندازی بازارچه مرزی ساماندهی می‌کنیم

رئیس‌جمهور مسئله کولبری را یکی از نگرانی‌های اصلی دولت دانست و گفت: کولبران وقتی بازارچه مرزی رسمی برای انتقال کالاهای مرزی خود داشته باشند دیگر جان خود را به خطر نخواهد انداخت بنابراین ما باید راه‌های قانونی را باز کنیم تا مردم از این طریق داد و ستدهای خود را انجام داده و به سود خود برسند.

دیدار عمومی با مردم سقز

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام رئیسی، امروز، 17 تیرماه در دیدار عمومی با مردم شهرستان سقز با اشاره به اینکه سقز مرزبان امین کشور بوده و نقش مرزبانی خود را به خوبی ایفا کرده است، اظهار کرد: مردم شهرستان سقز دلاوری، شجاعت، شهامت، اخلاص، جانفشانی و مرزبانی کرده‌اند و نمره شهرستان سقز در مرزبانی نمره قابل قبولی بوده که این افتخاری برای کل کشور است لذا این امر جانفشانی و ایثارگری بیشتر مسئولان را می‌طلبد.

رئیس‌جمهور با تأکید براینکه مرز تهدید نیست، مرزها فرصت‌ها هستند، بیان کرد: ما در کنار مرزی قرار گرفته‌ایم که بهره‌برداری از این نقطه مرزی فرصت جدی برای کشور ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه از کارهایی که باید با سرعت در شهرستان سقز ایجاد شود، فعال شدن بازارچه مرزی است، افزود: بازارچه مرزی که فعال شود داد و ستدها رسمی صورت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام رئیسی مسئله کولبری را یکی از نگرانی‌ها اصلی دولت دانست و ادامه داد: کولبران وقتی بازارچه رسمی برای انتقال کالاهای مرزی خود داشته باشند، دیگر جان خود را به خطر نخواهد انداخت چراکه این افراد نیز به دنبال رفع نیاز خود هستند لذا ما باید راه‌های قانونی را باز کنیم تا مردم از این طریق داد و ستدهای خود را انجام داده و به سود خود برسند.

وی در ادامه گفت: افتتاح بازارچه مرزی زمینه‌ساز فعالیت داد و ستد برای جوانانی است که می‌خواهند در فعالیت‌های تجاری و صادراتی نقش داشته باشند.

رئیس‌جمهور بیان کرد: ما با فعال کردن بازارچه مرزی و بخش تولید و ایجاد اشتغال این نگرانی که در منطقه است و گاهی خبرهای آن به بیرون می‌رسد، مانند مسئله کولبری را سامان می‌بخشیم.

وی اقتصاد روستا را یکی از مشکلات مردم این شهرستان دانست و افزود: روستاییان ما امروز از روستاها مهاجرت کرده و در حاشیه شهرها ساکن می‌شوند، دلیل این امر هم نبود صرف اقتصادی بخش کشاورزی است و در این راستا دولت و مسئولان در تمام حوزه‌ها باید کاری کنند که کشاورزی برای فرد کشاورز سود داشته باشد.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: راهکار رفع این مشکل این است که اگر تسهیلاتی در این بخش وجود دارد به کشاورزی که در روستا تولید کننده است، اختصاص یابد و هم خریدار خوب و بازار مناسب برای فروش محصولش ایجاد کنیم و هم فرد مورد حمایت قرار گیرد و هم خرید محصول تضمین شده باشد.

وی تأکید کرد: در استانی که استان کشاورزی است یکی از راهکارهای اصلی رفع مشکلات مردم فعال شدن اقتصاد روستاست که در این راستا دولت مصمم است تا اقتصاد روستا را فعال کند.

رئیس‌جمهور ظرفیت‌های گردشگری را یکی دیگر از فرصت‌های استان کردستان و شهرستان سقز دانست و گفت: خداوند متعال به استان کردستان و شهرستان‌ها و روستاهای این استان زمینه‌های پرجاذبه گردشگری را عطا کرده است لذا هنر دولت این است که با فعال کردن اقتصاد گردشگری زمینه اشتغال گروهی از مردم استان را فراهم کند.

وی یادآور شد: فعال کردن اقتصاد گردشگری از برنامه‌های جدی دولت در استان کردستان و به‌ویژه شهرستان سقز خواهد بود.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: سقز، تاریخ، مدنیت، تمدن و فرهنگی دارد که در قله‌های تاریخ این سرزمین قرار دارد و گواه آن دفاع جانانه مردم این منطقه از کشور و انقلاب و ارزش‌هاست.

وی حضور مردم عزیز منطقه در دوران دفاع مقدس، جانفشانی‌ها، دلاوری‌ها و انقلابی بودن مردم سقز را قابل تقدیر ذکر و اظهار کرد: پدران و مادران شما جانانه از انقلاب دفاع کردند و مرزبانان غیور حماسه آفریدند؛ همواره باید از دلاورانی که در این منطقه در برابر دشمنان ایستادگی کردند و از خاک ایران جانانه دفاع کردند، تقدیر کرد و حرمت و جایگاه آن‌ها نه تنها برای کردستان بلکه برای ایران همیشه صیانت شود.

رئیس‌جمهور ادامه داد: سقز در دفاع مقدس در خط مقدم جبهه بود؛ بزرگترین گواه ادعای ما در این امر، تقدیم ۲۰۰۰ شهید این منطقه و جانبازان و ایثارگران است.

وی افزود: باید از اساتید و فرهیختگان، ماموستاها و نقش آفرینان در این استان و شهرستان سقز تقدیر کرد، چراکه نقش اثرگذاری داشته‌اند. نقش زنان، مردان و فرهیختگان در این منطقه قابل تذکر و یادآوری است.

حجت‌الاسلام رئیسی تأکید کرد: همواره بدانید که روشنفکران جامعه ما کسانی نیستند که مردم را به فرهنگ غربی فرا خوانند، بلکه کسانی هستند که نیاز جامعه را به‌خوبی شناخته و برای رفع نیاز مردم خود را آماده نقش‌آفرینی و خطر کنند، لذا شهیدان ما بهترین روشنفکران جامعه بودند که نیاز جامعه را به خوبی درک و برای رفع آن به خوبی نقش آفرینی کردند.

رئیس‌جمهور در پایان گفت: پیشنهاد من به هنرمندان و تصویرسازان و صاحبان قلم این است که این رشادت‌ها و دلاورمردی‌ها را با ساختن فیلم‌ها و مستندات به تصویر بکشند و برای آیندگان به یادگار بگذارند.

انتهای پیام
captcha