فرهنگ‌سازی برای انس کودکان با کتاب حائز اهمیت است
کد خبر: 4173755
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹

فرهنگ‌سازی برای انس کودکان با کتاب حائز اهمیت است

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: فرهنگ‌سازی برای انس کودکان با کتاب حائز اهمیت است زیرا این قشر برای داشتن آینده درخشان و خوب باید به مطالعه و کتابخوانی عادت کنند و فرهنگ مطالعه در وجودشان نهادینه شود.

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری امروز، 16 مهرماه در جمع رئیس و کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اهمیت بالای دوران کودکی، اظهار کرد: آغاز هفته ملی کودک فرصتی است تا این اهمیت بیش از پیش برای همگان تبیین و آگاهی‌بخشی شود؛ افراد اگر دوران کودکی خوبی را سپری کنند، بالندگی و رشد و تعالی در دوره‌های بعدی زندگی را در پیش خواهد داشت.

وی با ذکر اینکه بزرگان دینی تأکیدات فراونی مبنی بر اهمیت دوران کودکی داشته‌اند، ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام(ص) و ائمه(ع) گاه با کودکان همبازی می‌شدند و وقت خود را در کنار آنان سپری می‌کردند؛ همچنین امامین انقلاب این توجه را به کودکان داشته‌اند و گواه آن، دیدارهای کودکان با رهبر معظم انقلاب است که اینها همه درس‌آموز بوده و راه را به نشان می‌دهد.

حیدری هفته ملی کودک را فرصتی برای جلب توجه افکار عمومی به اهمیت دوران کودکی دانست و افزود: کودکان امروز مدیران آینده هستند که باید به خوبی رشد و نمو کنند و تربیت صحیح داشته باشند تا برای خانواده و شهر خود افتخارآفرینی کنند.

وی بیان کرد: فرهنگ‌سازی برای انس کودکان با کتاب حائز اهمیت است زیرا این قشر برای داشتن آینده درخشان و خوب باید به مطالعه و کتابخوانی عادت کنند و فرهنگ مطالعه در وجودشان نهادینه شود.

حیدری اهمیت قصه‌گویی برای تربیت صحیح کودکان را نیز یادآور شد و توضیح داد: می‌طلبد که مربیان کودکان به این مهم توجه داشته باشند که البته شاهد هستیم این روش تربیتی تأثیرگذار از سوی متولیان امر کودک مورد توجه قرار گرفته و در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کارهای خوبی انجام می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با استناد به منویات مقام معظم رهبری ناظر بر تأثیرگذاری بالای زبان هنر، تصریح کرد: جا دارد که در حوزه کودکان به مقوله هنر و کارهای هنری توجه شود تا تأثیرگذاری آن را در کودکان به خوبی شاهد باشیم.

حیدری هم‌افزایی دستگاه‌ها با کانون پرورش فکری کودکان را حائز اهمیت دانست و توضیح داد: از کانون می‌خواهم که با دستگاه‌های مختلف جلسات هماهنگی را به منظور ایجاد این هم‌افزایی برگزار کند تا بتوان از ظرفیت دستگاه‌ها برای پیشبرد امور کانون پرورش فکری استفاده کرد. 

وی تأکید کرد: از مدیرکل کانون پرورش فکری می‌خواهم که در حوزه زیرساخت‌ها برای ایجاد مراکز کانون در نقاط مختلف استان پیگیری لازم را داشته باشد که از محل ماده 23 این کار قابل عملیاتی شدن است. ضرورت دارد که حمایت‌های لازم از این مجموعه صورت گیرد تا اهدافی را که دین ما در خصوص تربیت صحیح کودکان گفته است، حتی‌الامکان محقق شود و آینده روشنی با کمترین آسیب‌ها در انتظار کودکان ما باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توزیع عادلانه امکانات در استان از جمله در حوزه خدمات کانون پرورش فکری باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: تلاش بنده این است که علاوه بر سفرهای شهرستانی، هر هفته یا هر دو هفته یکبار در قالب اردوهای جهادی در مناطق محروم نیز حضور بیابم و به همراه مدیران از نزدیک مشکلات مردم را مورد بررسی قرار می‌دهیم که برای رفع آنها برنامه‌ریزی صورت می‌گیرد؛ مناطق کم‌برخوردار و محروم در استان فراوان است و کودکانی در این مناطق محروم زندگی می‌کنند که باید به آنها رسیدگی شود.

حیدری در پایان گفت: دولت تأکید دارد که اعتبارات به‌صورت عادلانه و با اولویت مناطق محروم توزیع شود؛ مدیرکل کانون پرورش فکری مواردی از مطالبات که در حوزه کودکان مطرح شد را به شورای برنامه‌ریزی ببرد تا از محل ماده 23 مورد پیگیری قرار گیرند و شاهد توسعه کمی و کیفی مراکز کانون باشیم.

انتهای پیام
captcha